Jumissa.com

Maastoautosafarit polttareihin, merkkipäiviin, yllätyksiin, virkistyksiin, tykypäiviin. Sano sinä, me toteutamme! | Laitila, Pori, Huittinen, Uusikaupunki, Turku, Raisio

Kalannissa Jumissa.com järjestää ympärivuotiset maastoautosafarit erilaisiin virkistystapahtumiin sekä yksityisten ja yritysten juhliin. Suosittuja ovat mm. polttari- ja syntymäpäiväjuhlat, yllätyksenä järjestettävät tilaisuudet sekä maastoautosafarit kaveriporukalla. Meillä on myös mahdollisuus järjestää koulutusta maastoajoon, ota siis rohkeasti yhteyttä!

Safarit järjestetään Lounais-Suomessa Uudessakaupungissa sekä Laitilassa yli 300 hehtaarin alueella, ennalta sovituilla reiteillä. Reitit ovat pääosin vanhoja metsänhoidossa käytettäviä uria, joita ajetaan luontoa kunnioittaen. Ajamisessa vauhti ei ole pääosassa, vaan erilaisista maasto-olosuhteista selviäminen auton ratissa.

Autolla metsässä ajaminen on erityinen kokemus, josta riittää juttua vielä jälkeenkin päin, niin työ- kuin kaveriporukassakin.


Räätälöityjä toteutuksia ja oheistoimintaa

Kaikki safarit räätälöidään asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Safarin yhteydessä on mm. toteutettu kaivurilla kaivuuta asiakkaan pyynnöstä, erityistoiveista kannattaakin aina keskustella safaria tilattaessa, mahdollisuuksia on monia! 

Lisää tietoa löydät Oheistoiminnoista.

Tyypillinen, yleisin safari kestää noin kaksi tuntia oheisohjelmineen. Täältä seikkailuhenkiset asiakkaamme saavat ikimuistoiset elämykset kotiin viemisiksi!


Meiltä voit vuokrata myös viihtyisät saunatilat

Yrityksellämme on sauna- ja oleskelutilat Häähäntie 835 sijaitsevassa vanhassa koulurakennuksessa. Saunatilat voit vuokrata myös ilman safaria tai muuta oheistoimintaa. 

 

Lisätietoja saunatiloista löydät täältä »

Järjestetään ryhmällenne ikimuistoinen safarielämys!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »