Oheistoiminta

Sumopaini, värikuulasota, jousiammunta...Järjestämme ryhmille monenlaista mukavaa oheistoimintaa. | Laitila, Pori, Huittinen, Uusikaupunki, Turku, Raisio

Isommalle porukalle on mahdollista järjestää erilaista tauko-ohjelmaa. Kun sovitaan asioista etukäteen, saamme jokaiselle ryhmälle varmasti sopivaa tekemistä ajamisen lomassa tai vaikkapa saunaillan viihdykkeeksi.

Oheistoiminnot voidaan järjestää myös erikseen ilman safaria. Olipa mielessäsi siis millainen illanviettokombo tahansa, ota rohkeasti yhteyttä!


Ruokailu

Makkaranpaisto tai maastossa matkan varrella laavulla järjestettävä kenttälounas varmistavat kuskien ruokahuollon metsän siimeksessä. Laavulla voi levähtää ja jakaa kokemuksiaan toisten kanssa – kunnes matka jälleen jatkuu.

Ruokailu voidaan järjestää myös sisätiloissa pidemmän tai lyhyemmän kaavan mukaan. Ruokavaihtoehtoja ovat keitto-, laatikko- tai liha-/kalaruoka seisovasta pöydästä noutaen. Ryhmillä on mahdollisuus vaikuttaa halutessaan etukäteen menun sisältöön. Kaikki ruuat ovat laktoosittomia ja otamme myös muut ruoka-aine allergiat huomioon pyydettäessä.


Sumopaini

Sisätiloissa otetaan mittaa toisista sumopainin muodossa. Isot sumopuvut ja keskinäinen paini antavat oman lisäsäväyksen niin polttareihin kuin firman virkistyspäiväänkin. Onhan se mukava ottaa selvää, kuka on viimeisenä pystyssä ja kuka tatamilla ensimmäisenä ”lyötynä”. Sumopainivälineet voit myös vuokrata omaan käyttöön, tuomarin kanssa. 


Jousiammunta

Kaari- ja taljajousella saamme väliajaksi osuvaa tekemistä niin naisille kuin miehille. Jousiammunta näyttää sivusta katsoen helpolta ja yksinkertaiselta, mutta kun lajia pääsee kokeilemaan, paljastuukin, että siinäkin on ne omat niksinsä, eikä se tauluun osuminen aina ole niin itsestään selvää. Tavallisten harjoitusjousien lisäksi meillä on myös 60-paunainen taljajousi. Näin ollen haasteiden ei pitäisi loppua kesken ihan alkumetreillä.


Värikuula

Värikuulasota antaa vähän erilaista adrenaliinipiikkiä. Toisista otetaan mittaa jopa 20 aseen voimin. Jumissa com:n maasto on metsämaastoa, mutta välineet voit vuokrata myös omaan käyttöösi. Meillä pyssyt ovat toimintavarmoja niin kesällä kuin talvellakin! Vuokrapakettiin kuuluu ase, maski, suojahaalari ja 500 kuulaa.

Nyt on mahdollista räiskiä värikuula-aseilla myös ilmassa liikkuvaa maalia! Maalitauluina toimivat sähkökäyttöiset lennokit, jotka ammuksen voimasta myös hajoavat ja tippuvat maahan. Huisin hauskaa toimintaa, suosittelemme! Lennokin lennätyksessä on huomioitava tuulivaraus.


Laavu ja monta muuta toteutusta toiveidesi mukaan

Ajon lomassa voi pysähtyä levähtämään laavulle. Laavu on hyvä vaihtoehto myös oman tapahtumasi tukikohdaksi.

Jumissa.com:n kanssa mahdollisuuksia on monia! Onko sinulla itselläsi ajatus, miten juhlastasi saadaan mahdollisimman onnistunut? Olemme avoimia myös omille ehdotuksille ja toteutamme toiveita mahdollisuuksien mukaan. Tähän asti toteutettuja toiveita ovat olleet esim. kaivurilla kaivaminen ja traktorikyyditykset metsään ja takaisin. Kannattaa kysyä, olisiko ideasi toteuttamiskelpoinen – tehdään illastanne piirun verran parempi!


Työhyvinvointi

Olemme tehneet yhteistyötä LiikU Ry:n kanssa vuodesta 2013. Tiloissamme on mahdollista järjestää valmiiden pakettien mukaisesti kehonkoostumusmittausta, kuntotestejä yms. Kysy lisää! LiikU:n toiminnasta ja paketeista voit lukea lisää liiku.fi-sivuilta

Ota yhteyttä ja kysy lisää »