Saunatilat

Saunatilat voit vuokrata safarin yhteyteen tai erikseen. Tervetuloa viihtymään! | Laitila, Pori, Huittinen, Uusikaupunki, Turku, Raisio

Jumissa com:n saunatilat soveltuvat niin illanistujaisiin, kokouksiin, TYKY-päiviin kuin mihin tahansa muihinkin tilaisuuksiin, jotka on mukava järjestää intiimeissä tunnelmissa. Löylyissä kuuntelet musiikkia tai nautit pelkästään löylyttelyn rauhasta. Lauteilla viihtyy kerralla isompikin sakki, sillä laskennallinen saunojien määrä on noin 20 henkeä.

Saunoa voit safarin jälkeen tai aivan erikseen!


Pulahda paljuun ja nauti musiikista

Saunomisen lomassa on mukava pulahtaa paljuun, nauttia vaikka tähtitaivaasta ja kuunnella musiikkia – sama musiikkilähde viihdyttää sekä sisällä että ulkona. Paljussakaan ei aivan heti tule ahdasta, kylpyyn mahtuu jopa 15 henkilöä. Paljun lämmitys tapahtuu automatiikalla, joten voitte kaikessa rauhassa keskittyä paljuiluun. Huom. Palju pestään ja vesi vaihdetaan joka vuokrauskerran jälkeen.

Kylvyn jälkeen voitte nauttia itse hankkimianne virvokkeita, joita varten saunatiloissa on kaksi jääviileäkaappia.


Saunatilat kattavalla varustelulla

Käytettävissä on minikeittiö, 2 erillistä pukuhuonetta, 50” tv, langaton verkko, tietokone sekä HIFI-järjestelmä, johon voi yhdistää esim. älypuhelimen. Voimme järjestää saunomisen oheen myös ruokailun yläkerran tiloissa. Halutessanne voitte hoitaa ruokapuolen myös itse minikeittiön ja ulkona grillaamisen voimin.

Otathan saunaan mukaan oman pyyhkeen ja tietenkin rutkasti iloista mieltä! Tutustu myös saunan pelisääntöihin »

Haluatko kysyä lisää saunatiloista?

Ota yhteyttä ja kysy lisää »

Saunatilamme sijaitsevat osoitteessa: Häähäntie 835, 23600 Kalanti