Jumissa.com

Maastoautosafarit polttareihin, merkkipäiviin, yllätyksiin, virkistyksiin ja tykypäiviin. Sano sinä, me toteutamme! | Laitila, Pori, Huittinen, Uusikaupunki, Turku, Raisio

Jumissa.com järjestää yli 10 vuoden kokemuksella ympärivuotiset maastoautosafarit erilaisiin virkistystapahtumiin sekä yksityisten ja yritysten juhliin. Suosittuja ovat mm. polttari- ja syntymäpäiväjuhlat, yllätyksenä järjestettävät tilaisuudet sekä maastoautosafarit kaveriporukalla. 

Vuosittain palvelemme jo 800-1000 kotimaista- ja ulkomaalaista safariasiakasta, joten hyvällä omatunnolla voimme sanoa, että tiedämme mitä teemme.

Tyytyväiset asiakkaat ovat toiminnallemme asia numero 1 ja tästä haluamme myös pitää kiinni.

Mietit varmaan, että sopiiko offroadsafari sinulle tai ryhmällesi?

Kymmenien ja taas kymmenien yritys- ja esim. polttariryhmien kokemuksella voimme sanoa, että offroadsafarimme sopivat niin miehille kuin naisille, ikään tai kokoon katsomatta.

Tutustu sivuihimme ja ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan millainen ohjelma olisi sinulle tai ryhmällesi sopivin vaihtoehto.

Safarit järjestetään Lounais-Suomessa Uudessakaupungissa sekä Laitilassa yli 300 hehtaarin alueella, ennalta sovituilla reiteillä. Reitit ovat pääosin vanhoja metsänhoidossa käytettäviä uria, joita ajetaan luontoa kunnioittaen. Ajamisessa vauhti ei ole pääosassa, vaan erilaisista maasto-olosuhteista selviäminen auton ratissa.

Autolla metsässä ajaminen on erityinen kokemus, josta riittää juttua vielä jälkeenkin päin, niin työ- kuin kaveriporukassakin.


Räätälöityjä toteutuksia ja oheistoimintaa

Kaikki safarit räätälöidään asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioon ottaen. Safarin yhteydessä on mm. toteutettu kaivurilla kaivuuta asiakkaan pyynnöstä, erityistoiveista kannattaakin aina keskustella safaria tilattaessa, mahdollisuuksia on monia! 

Järjestämme myös maastoajokoulutusta yksityisille ja yrityksille. Asiakkainamme ovat olleet mm. avustusjärjestöt, sähköyhtiöt, palokunnat yms.

Tyypillinen, yleisin safari kestää noin kaksi tuntia oheisohjelmineen. Täältä seikkailuhenkiset asiakkaamme saavat taatusi ikimuistoiset elämykset kotiin viemisiksi!


Meiltä voit vuokrata myös viihtyisät saunatilat

Yrityksellämme on sauna- ja oleskelutilat Häähäntie 835 sijaitsevassa vanhassa koulurakennuksessa. Saunatilat voit vuokrata myös ilman safaria tai muuta oheistoimintaa. 

 

Lisätietoja saunatiloista löydät täältä »

Järjestetään ryhmällenne ikimuistoinen safarielämys!

Ota yhteyttä ja kysy lisää »